Я стомилась

Я стомилась.
Дивлюсь на налитії руки
В плямах біло-червоних,
знов підвищився тиск.
Скільки можна терпіти
життя цього муки?!
Бачиш ціль. Досягаєш...
Тільки в чому тут зиск?!

Заробить трохи грошей,
щоб підтримати тіло?!
Вийти заміж, чи так
Свій продовжити рід?!
В чому вища мета?!
Я не досить терпіла?!
Так вже хочеться скинути
тіла тлінного гніт...

А що там? За порогом.
Вічне "буть чи не бути".
Вірю й віри не йму
в потойбічне життя.
Відпочити б хоч трохи
та тривоги забути
про чуже, про своє
та дітей майбуття.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.