Мелодii осенi

~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
Мелодії осені
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
 


Осіння челеста - по листі краплини;
Ці звуки прозорі вітрильники жовті
Зривають з гілок - перехожим під ноги...
"Тум-тум-м!" - барабанчики тихі - каштани.
У хмарах трембіти тужливо лунають...


 
написано 22.09.2010


Рецензии
Гарно!
Марина, понравилось Ваше стихотворение осенней мелодией строк)))

Иринок   06.11.2012 22:53     Заявить о нарушении