Застывшие слёзы

Навеяно:

I've been searching for you
I heard a cry within my soul
I've never had a yearning quite like this before
Now that you are walking right through my door

All of my life
Where have you been?
I wonder if I'll ever see you again
And if that day comes
I know we could win
I wonder if I'll ever see you again

Lenny Kravitz, "Again" - http://www.youtube.com/watch?v=OEcs_cvgLFE

***

Застывшие слёзы -
То искры печали,
Под сенью березы
Мой сон развенчали.

Мне снилось замерзшее
Море рассвета,
Без тучки единой,
Теплом не согрето.

Мне снились браслеты
Из ягодной связки
И капельки света -
Всё будто из сказки.

Застывшие слёзы -
То символ печали,
Ко мне всё вернётся,
Что было в начале.


Рецензии