Желанный страх

я быу еблив як мурауеды,
якие трахали майго суседа,
кали малиуся ён сваим багам,
и нежнастью и сексам сам
быу пераполнены тот храм,
Дзе стары пукал Иоан,
падписывал манда ты,
и мне тады сказал ты,
што мабыць сэксуальнасць мая будзе
у том, што мАленькия людзи
савакуплялись у галаве маей,
таму - я сэксуальны Царь людзей

и с той пары аднак
уселиуся у мене страх...
надзеу я сэксуальнае белье
и прытаиуся я як дзебилле,
физиалогия мая
мне не давала аниякага жыцця,
и хоть хацеу я спаць,
не мог прылегчы на краваць

сказау мне хто-та, што спаць голым
чрэвата пераломам,
прычына мне адкрылась
адкуль трусЫ зъявились,
прыдумали их штоб васне
мужчыны сонныя, варочаяся, не ..............
ды полна, усе гэта враннё!
у якое лиш паверыць дзебиллё
ведь жыу я неякк да таго
кали узнау пра то.
Але хоць и палезна гэта знаць,
не трэба усе жэ рыскавать.
и я не мог раздецца! ах!
стаял ды ссался у трусах

не знау напасци гэтай я,
и усе ж па праудзе гаваря,
бываюць руки длинныя такия
як палки заграбныя,
якия з ануса тарчаць саломай
и служаць для уборки дома
Не грэх такия абламаць,
узять ды паламать
або
случайна...
кали вярцеуся у краваци нечакана...

но дзедава писюлька у мяне,
и хоць прызнацца сорамна, але...
у дравасека мАленьки тапор
не раздаецца эха серад гор
не трудзицца не пакладая рук,
бо дравасек садзицца
сам
на
сук,
яки тарчыць агромны з дрэва
и раздаюцца стоны у неба!...


но что же будзе ен рубиць?
на што прыдзецца ему жыть,
кали зламае свой тапор
у сладким сне пасерад гор?...

не, абнажонным спаць мне больш нельзя!
и у агарчэнни уся мая семья
у агарчэнии саседзи
и тыя даже дзеци
што пад акном стаяли
с радзителями наблюдали,
и усе тыя хто стаяу каля мяне
кали у глыбоким был я сне...

але жыве надзея у мяне
што гэта миф и мне!...
и мне здаецца гэта
падобным да лягенды
пра Святы Грааль
яки - шукай-шукай
такой жа недаступны
неверагодны, непрыступны,
святы и у адначас каварны,
але
такой ж
жэланны!....


Рецензии
Охуительный текст! даже лучше сала с горилкой!

Сирожа Боцманков   26.09.2012 06:19     Заявить о нарушении