М сячна н ч

Ніде в цілім світі, як в Україні
Не сможуть побачити ніч!
Високі тополі покриті туманом,
І місячне сяйво над полем в селі.
Не згаслі свічкі в маленьких будинках,
І теплі обійми закоханих в міць
Зображують нашу - місячну ніч!


Рецензии