Silence

Only silence can make me feel any more,
Only eyes can be like opened door,
Can be window in your own world,
Save your power, win your cold.

Лишь в молчании скрыта истинная честь,
Только взгляд можно без слов прочесть.
Твои глаза -  в твою Вселенную окно,
Но всю её увидеть не дано...


Рецензии