Тiнi есйy

Іду з тобою,знову,
Люблю одну,
Тебе одну.
Не віддам нікому,
І ніколи
не проміняю на нову.
Хай дорогою долі стовпи в салідолі,
І не кожен рядок виходить,
І вже майже сплю.
Іду. . .
Іду з тобою,
чорною,страшною,
Додому,
додому крізь пітьму.
Але все одно,
Люблю тебе-одну!


Рецензии