It could be four...

It could be four. We could just try.
But passion went. So it’s all right.
I closed the door. You said “Good-bye”.
Bye, baby, bye. I loved you, guy.

You couldn’t love. You proved it, boy.
It wasn’t serious – for joy.
I have no arguments. I stay
Alone this angry awful day.

September. Autumn. Twenty six.
I will remember. That’s like Styx,
Which led to hell, not paradise.
But now I know, I realize.

It could be four, but you spoiled all
My love. My truth. And I look for
A guy like you. Just every day.
Don’t mind. Don’t touch. Don’t go away.



(26 сентября, 2012 год)


Рецензии