вiд старих книжок та нових обiймiв

нашi оголенi почуття,
мов нудисти узимку,
засмагаюсь до болi у серцi.
що за життя?
у безпецi
мы танцюємо iз заплющеними очима, чекаючи
солодкого забуття i пiдтримки
вiд старих книжок та нових обiймiв.
i згадати себе
вже немає наснаги,
немає iнстинктiв,
немає сили


Рецензии