the bottom

music of ocean merges with your breath,
your body melts under my fingers.
and i'm drowning in you.
my boy...
so sweet
you call me by name
so sweet
you say "i love you"
don't rescue me!
i want touch the bottom.



музыка океана сливается с твоим дыханием,
твое тело тает под моими пальцами,
и я тону в тебе.
мой мальчик...
как сладко
ты называешь меня по имени.
как сладко
признаешься в любви.
не спасай меня!
я хочу коснуться дна.

14.02.2012


Рецензии