без назви

Прекрасні зорі у ясному небі,
І місяць мов нічний ліхтар горить.
А Ніч – чарівна, загадкова «леді»,
Що обіймає тих, хто ще не спить…

А ти як Ніч – водночас загадкова,
І в той же час відкрита кожну мить.
Як бачу посмішку твою я пречудову,
То тепло так – немов вогонь горить!

Ти кошеня для мене, чесне слово,
Та, мабуть, дика кішка з тим хто злить.
Ти миле Сонечко й Зіронька казкова,
І скоро будеш поруч кожну мить!


Рецензии
Очень чувственные сравнения любимого человека и природы)

Александра фон Ауффенберг   22.10.2012 22:17     Заявить о нарушении