Мов янгол

Хай усі незгоди тебе оминають,
І мрії прекрасні у сні оживають…
Спи, моя маленька, солодких снів,
Сон я захищатиму мов янгол твій…

В сон твій я загляну, обійму тебе,
І ніяке лихо до тебе не прийде…
Спи, моя маленька, солодких снів,
Сон я захищатиму мов янгол твій…


Будемо ми разом у сні й наяву,
Щоб була щаслива ти гори я зверну…
Спи, моя маленька, солодких снів,
Сон я захищатиму мов янгол твій…


Рецензии
Моя любимая "сказка на ночь")

Александра фон Ауффенберг   22.10.2012 22:23     Заявить о нарушении