я мушу... я хочу...

я мушу буть вимогливою, строгою...
а хочу посміхатись й танцювати...
кажу усім: "Йдіть обраной дорогою!"
а хочу всіх навчити мандрувати...
я маю бути компетентна й впевнена,
а я в душі - довірливе дівча...
пишу доклади, реферати, звернення,
а хочется - вірші про майбуття...
я хочу бути з вами дуже щірою
і шепочу, неначе заповіт:
"Розправ свої долоні, наче крила,
і ними обійми весь білий світ!
шукай, де іншим правда не дається
і без упину іди шляхами мрій!
тоді і слово піснею озветься
в серцях людей, що сповнені надій,
в серцях людей, що приймуть у обійми
й дозволять буть відвертою, простою...
в серцях людей, що зрозуміють й приймуть
такой, якою є - самой собою..."


для Дианы)))))


Рецензии