Освiдчення

Зіронько моя, я тебе кохаю,
У серці своєму тебе відчуваю.
І не буде сили, щоб нас розлучити,
Доки у серцях вогонь буде горіти!

Серце моє - коханням палає,
Горить воно сильно, і не загасає.
Ти – моє життя, ти -  моя надія,
Тобою живу, лиш про тебе мрію…

Ми будемо разом на зло ворогам,
І будуть усі заздрити нам,
Кохання віками житиме в серцях,
Й посмішка гратиме на твоїх вустах!


Рецензии