***

Плаче осінь довгокоса знову,
опадає листя у садах,
день заводить про “тепер” розмову,
заховати хоче невсипущий страх.
Небо не сміється , прагне відпочити.
Вартовим пильнує нездоланний час.
Таїна вселенська. Просто хоче жити,
там, де всі за себе і немає “нас”.


Рецензии