я

Пусто й темно. Непомітно
Я втікаю разом з вітром,
Відпускаю з сонцем в полі,
Все що винна я для долі

Разом з ранком прокидаюсь
У світанку розчиняюсь
І спускаюсь із заходом
Тихих зорей хороводом.

В цвіті квітня, в ароматі
Я радію щойній втраті.
Тіло з серцем розлучаю.
Я себе щодня втрачаю.


Рецензии