Мiй сон...

. . . Промайнула наче думка
Свiтла тiнь в моiх очах
Радiсно забилось серце
I посмiхнувся я в той час .

Подивився я на зорi
I на мiсяць чарiвний
I менi так стало легко
наче я i був такий

Був легкий i весь прозорий
I не мучив мене грiх
I не плакав я нiколи
I нiколи не грiшив

Але це все пройшло миттево
Я збагнув що це все сон !
Знову я важкий i не прозорий
Знову плачу i грiшу . . .


Рецензии