П1сля нас...

Після нас залишаться вірші,
 Проповіді, слово в силі Духа,
 Посмішки для брата та сестри,
 І любов, що не бува забута.

 Скільки ще трудитись на землі -
 Знає лиш Господь, Спаситель миру.
 Наші рОки Він в руці Своїй
 Береже. Лиш в Нього точний вимір.

 Ми ж не знаємо...Тому спішімо всі
 Кожен день із вдячністю приймати,
 Дарувати ближнім радість, мир
 І любити , і благословляти.

 День сьогоднішній збіга кінця...
 Як мене сприймали в ньому люди?
 Показала хоч комусь Христа?
 Чи в молитві щирою я була?

 Дні і місяцІ, а там рокИ...
 Біг весни і літа...Осінь знову...
 Що ми сіяли і що неслИ
 В світ, що сліпо йде в безодню?

 ...Бог, допоможи життя прожить
 Так, щоб в кожнім дні Тобі буть вірним,
 Після нас щоб залишИвся плід
 Той, що не минає, той, що вічний.


Рецензии