Ночь в селе

Ніч у селі зовсім інша, ніж в місті
На небі тут світять казкові зірки
Опівночі півень співа зозулистий
І тиша  ватяна ззиває думки.
Місячне сяйво, мов світло неонів,
Освітлює затишний сад;
Запах шалений від яблук червоних,
А з неба летить зорепад.
Ніч у селі – зачароване дійство:
Природа .немов ,в гіпнотичному сні,
Вітер притих і воркоче казково,
Ніжно співа колискові пісні...
.


Рецензии
Красиво. Люблю Украину, так-как корни мои оттуда. Очень жаль что разделили 16 республик.
Спасибо за рецензию.

Надежда Абалмасова   15.11.2012 22:37     Заявить о нарушении