Джон Денвер -Путь степной- Country Roads

C (2)                Am (2)
Захолустье – деревушки,
G (2)                F                C
Всё пригорки, рощи да речушки.
C (2)                Am (2)
Жизнь стоит там тихо, как деревья.
G (2)        F                C
Её запах ветер мне навеял.

C (2)                G (2)
Путь степной, путь степной,
Am (2)         F (2)
Приведи меня домой –
C (2)                G (2)
Всё полями, прямо к маме –
F (2)                C (2)
Где покой – в край родной.

Am             G                C (2)
Я слышал Голос на рассвете – он поведал мне
F                C               G (2)
Утренней мелодией, откуда родом я.
Am         G                C
И понял я теперь, куда всю жизнь я еду –
G (2)                G7 (2)
В те края, в те края!

C (2)                G (2)
Путь степной, путь степной,
Am (2)         F (2)
Приведи меня домой –
C (2)                G (2)
Всё полями, прямо к маме –
F (2)                C (2)
Где покой – в край родной.

--------------------------------------------------

Оригинал (John Denver):

G (2)               Em (2)
Almost heaven, West Virginia
D (2)                C               G
Blue Ridge Mountains, Shenandoah River
G (2)                Em (2)
Life is old there, older than the trees
D (2)                C                G
Younger than the mountains, blowing like a breeze


CHORUS:
            G (2)                D (2)
Country roads, take me home
          Em (2)        C (2)
To the place, I belong
         G (2)                D (2)
West Virginia, mountain momma
              C (2)                G (2)
Take me home, country roads
 
G (2)                Em (2)
All my mem'ries, gather 'round her
D (2)               C                G
Miner's lady, stranger to blue water
G (2)                Em (2)
Dark and dusty, painted on the sky
D (2)                C                G
Misty taste of moonshine, teardrops in my eyes


CHORUS.
 
Em           D                G (2)
I hear her voice, in the mornin' hours she calls to me
       C           G                D (2)
The radio reminds me of my home far a-way
       Em                F                C                G
And drivin' down the road I get a feeling that I should have been home
D (2)                D7 (2)
yesterday, yesterday


Рецензии