Сл в мо х ти не чу ш

Слів моїх ти не чуєш-
Я мовчанням кричу,
Може так голосніше!
Ти образив мене – я мовчу,
Та дуже надіюсь на мудрість твою
Що сьогодні ,чи завтра , чи трохи пізніше
Ти, нарешті, приборкаєш грубість свою:
Краще жити нам буде і , повір, цікавіше.


Рецензии