Просто вiд душi...

Щось відгукнулося, зірвалося в душі...
Пливуть рядки моїх віршів
Ще на хвилинку, одну хвилинку
І в спогади свої полину...
Я знов торкаюсь твоїх рук
І як мені без тебе жити?
Чи зможу ще я полюбити?
Німе мовчання, німий звук...


Рецензии