Обич за теб - BG

                На Олеся

Птица по небо лети.
То не било ми бяла птица.
Най-била си, либе, ти!

Цвете в душата ми цъфти.
То не било ми лепо цвете.
Най-била си, либе, ти!

Песен в сърцето ми звучи.
То не било ми омайна песен.
Най-била си, либе, ти!


Слънце грее в моите очи.
То не било ми ясно слънце.
Най-била си, либе, ти!


Рецензии