Твоя улыбка

Посмішка це дуже добре,
а ще краще,коли була на тобі!
я дивлюсь і просто милуюсь,
я вірю,надіюсь і жду!
Колись ти будеш поряд зі мною,
але точно не в цьому житті.
Я любила тебе всім серцем,
так до сьогоднішнього дня і люблю!


Рецензии