счастливая я

Щасливою людиною назвати себе можу
адже маю сім*ю хорошу,
друзів вірних,рідних,близьких
з ними мені добре,
добре є і буде!
Адже них я не забуду
і любити буду!
Назавжди слід в моєму серці
залишили вони,
як хороші люди
з моєї маленької сім*ї!
Завжди любила вас
і любити буду
і все життя своє
пам*ятати довго буду!


Рецензии