Так, тепер блукаю в туманI...

Я плекав надію, що буду,
Тим єдиним, потрібним тобі,
Написав віршів  цілу груду,
Не шукав лиш  я щастя в вині.

А життя вже  перевернулось,
Я тепер не такий як колись,
Щастя  в інший бік відвернулось,
Не вернеться назад, не молись.

В ресторан я ходжу щоночі,
Щоб думки не з’їдали мене,
Там ловлю усмішки жіночі,
Що говорять - все скоро мине.

Я привітно, тихо всміхаюсь,
Хай гадають що роблю я тут,
Я лишень повільно звільняюсь,
Від кохання невидимих пут.

Що відбулось, ти запитаєш,
Чи кохання своє  розгубив,
Чи мене  уже не  жадаєш,
Чи туман у слова напустив?

Так,  тепер  блукаю в тумані,
Сам не знаю куди тепер йду,
Бо в твого мовчання обмані,
Щось ніяк я себе не знайду.


Рецензии