Вiдриваюсь

Я відриваюсь
Яскравий зелений лист
Пливу за вітром
Танцюю веселий твіст
Голосно кличу своїх
Але вони чомусь мовчать.
Тримаючись дуже міцно
За свої дерева, тремтять

До землі мені
до землі мені
до землі
жити вічність
Відриваюсь я,
це моя й твоя
Перевірка
на міцність

Потрапив у пастку
і швидко майнув униз.
Левова частка
Безглуздих рухів на біс.
Упав на землю,
Розкидав уламки крил.
але лише поки летів
я по-справжньому жив.

До землі мені
до землі мені
до землі
жити вічність
Відриваюсь я,
це моя й твоя
Перевірка
на міцність


Рецензии