З1рка

Не чекай на чудо,
Його не було й не буде.
Нехай ти і не поряд,
Але за тебе я зверну гори.

Ти наче зірка на шляху,
Ти моє сонце, до тебя я іду.
Я так сильно хочу бути поряд,
Хочу бачити твій ніжний погляд.

Відчувати на плечах сильні руки,
Це варте тієї довгої муки.
Варте всіх страждань на світі,
Відчувати тепло при вранішньому світлі.

З першими променями сонця,
Сидіти тихо і радіти біля віконця.
Як моє щастя спить на ліжку,
Ляжу поряд обережно наче кішка.

І більше нічого не треба,
З тобою я знайду край неба.
(13,06,2012)


Рецензии