Подих реальност1

Аби ви знали багачі,
Як плачуть люди уночі.
Які в них думки і турботи,
Лишень у вас нема роботи.

Дурні забави безкорисні,
І скільки в їх палатах місця.
Бідняк же тулиться на пічку,
І так не одну нічку.

Шротом одежина збита,
У них же золотом обшита.
Аби ви знали людські потіхи,
І як вони заробляють на горіхи.

Вам того вже не досягнути,
Вам чисту душу вже не повернути.
(10,05,2012)


Рецензии