Miй Киiв

Я хочу Вам розповісти, що є для мене рідне місто.
Мій Київ — я люблю мости, в які ти вбрався мов намисто.
Люблю дивитись на Дніпро, я з Володимирської гірки,
І бачу стрімко мчить метро, а ввечері - пірнають зірки.

Люблю гуляти восени я в Голосіївському парку -
А з першим подихом весни -  кормлю звіряток в зоопарку.
Хрещатик, Лавра і Печерськ мої улюблені маршрути,
Хтось скаже може краще десь — але чи може краще бути?

Коли магнолії цвітуть і розпускаються каштани,
і всі кияни разом йдуть щоб подивитись на тюльпани!
Співочим полем, в Гідропарк, чи тихим ботанічним садом-
На Десятинці де був скарб, ми з друзями мандруєм разом.

Розкрию Вам секрет один, Пейзажна чарівна алея,
Для відпочинку всіх родин, найкраща в всесвіті ідея!
Чеширський котик, слон-фонтан, Принц і коти багатоніжки,
А поруч дерево бажань — Андріївським узвозом пішки.

Мій Київ  - дякую твоїм: зеленим паркам і дніпровим кручам!
Ти серце української землі, цвіти і посміхайся -
Києве квітучий!

PS
Произведение написано в соавторстве с Машей и Олей Кузьминой
к 1530-ти летию города Киева.
Первый раз исполнялоcь Машей Кузьминой (10 лет)
27 мая 2012 года, в Киеве, в парке Победы,
на концерте посвященному дню столицы.


Рецензии
Згодний з кожним словом вірша. Чудове місто! Дякую!!! З повагою,

Андрей Кудрявцев 09   29.09.2012 11:16     Заявить о нарушении
Дякую за Ваш час та увагу! З повагою,

Геннадий Кузьмин   29.09.2012 11:35   Заявить о нарушении