Korinne Heller

Rainbow leads to, - "Pot of Gold", 
I know truth, so I've been told... 
I am happy, I've been blessed, 
I am saved, by a Holy Grace... 

I've seen, a - "Writing On The Wall", 
Music filled, my empty soul... 
Love my husband, with all my heart, 
No on can split us apart... 

Love my children, more then ever, 
Never let them get hurt, - "Never"... 
I play flute, to start new day, 
No one, will get in my way... 

I rely on Savior's mercy, 
Cast out spells, reject all curses... 
Flowers blooming in my heart, 
Ready for, a - "Fresh - New Start"... 

I see now, - "Dark Horizon", 
Early morning, when sun rising... 
I spent time, next to a - "Tree", 
I am strong, and wise - Korinne! 

Korinne Heller 
09/03/2012


Рецензии