Ц лунок

Чомусь відчуваю шалену я радість
Коли ніч залишає чарівнії зорі
Я чую солодкі вірші, але замість
Все знову про тебе, про тебе все, соррі

Ти якось наблизився різко мене
Що я не почула легкого ходу
І хочеться так, щоб навічно, форевер
Але не таку ти маєш породу

Потрібно в щось вірити, чогось чекати
І розумом я вже не вірю в тебе
Тобі вже все по боку: зміни, дівчати
Чи синє, чи хмарне сьогодні небо

Треба засвоїти звичку тікати
Нічого не вийде, топчемось на місці
Мені треба знов від усіх відвикати
Червоний хрест – стоп – над тобою звісти

Уходжу я швидко та без попереджень
У відповідь незрозуміле мовчання
Шкодую про одне, без всіх упереджень
Цілунок не вкраду я твій на прощання...


Рецензии