Ноти румби

Коли танцюєш-забувай про все на світі,
Ті вчинки, що зробив ти так невдало,
Неначе танець може все простити,
Так,наче як в останній раз танцюєш.

Ноти румби такі неймовірні,
Рухи ніжні, й водночас ласкаві,
Танець-пристрасть,любов,і не тільки
Все що можна додати-додали..
 
Танцюй живи,живи танцюй…
Не забувай,
Що танець- відкриває світ,
А лиш на мить,таку маленьку мить,
Живеш тоді,коли танцюєш від душі.


Рецензии