Розпач

Сумно бачити, як падають на небі зорі,
Здається наче б то розбиваються чужі мрії.
Там десь мавка втопа від кохання у морі,
А мене нині згубили твої дії.

Гірко чути, як зірвалися струни блаженної скрипки,
Мене пошепки звуком вона зігрівала.
Мої сльози протікали крізь вікон шибки,
Я, як раніше тебе чекала.

Боляче відчувати, як між нами відбувається аномалія,
В моїх думках живуть отруйні змії.
Ніби вже відплив, зникає на тебе манія,
Пізно. Мене вже вбили твої дії.


Рецензии