Втрачена

Я посварилась з вітром,
Життя моє — "коротка міра".
Я не побачу далі свого шляху,
Десь загубилась моя Віра!

Я посварилась з сонцем,
Тепер, воно мене не гріє.
Мені не треба світло,
Сліпа моя Надія!

Я посварилась із землею,
І вже застигла моя кров.
Ніщо мене і не тримає,
Мене вже зрадила моя Любов!


Рецензии