Окрилен1 над11

Серце крається від болю,
Коли ж зустрінемось з тобою.
Ці нестримно довгі дні і ночі,
Коли нарешті побачу милі очі.
Ти певно ждеш цього як я ,
І як я вві сні літа.
День як ніч і ніч як день,
Не хочеться мені співать пісень.
Вночі пишу,вдень сплю і мрію,
Чекаю плачу вірю,викохую надію.
(25,05,2012)


Рецензии