Дощ

Дощ ця похмура стихія 
Природна дія
Кожному своя ціна
Різнокольорового доща
Несподівані дощі
То в день то вночі
Під пісню дoщa
Сумую зітхаю я
Згадаю ненароком
Що було того року
Що було давно колись
Коли в ночі я молився
За те що було
Те чого нема і що промайнуло
Але гроза
Назавжди сумна та пуста
В ній є барвисті фарби
Це правда
Згадай шматочок щастя
Який тримаєш в своїх міцних руках
І усміхнись
Бо ти живеш зараз а не колись
І те що було вже не повернути
Обирай згадати чи забути
Коли ідуть грози
Неварто ніякої прози
Дощ сам розповість
Свою коротку повість
Ти хоч слухай її
Хоч заховайся в тиші
Або втікай від нього
Відкривши свою парасолю


Рецензии