про кохання та жагу когось убити

у порожнiх долонях ще є надiя
ще є море
в очах холодних, в очах зледенiлих.

тi, хто поруч, нiколи не зрозумiють
твоїх безглуздих iсторiй
про кохання та жагу когось убити

але нам треба щось робити

ти живи
i я буду жити   


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.