Ситуац я

Рука тремтить
Натягнута струна бринить
Надворі вже темно
До вас наближаються двоє рембо
А поблизу нікого
Лиш освітлена дорога
Серце в п'яти
Думаєте що сказати
Коли нічого втрачати
Хто кому зможе роздати
І тут ці янгольські крила
Проносять цю злу силу
Повз вас
Приходить маленький екстаз
Прочитаєш колись
Візьми і усміхнись


Рецензии