Не будь

Будь вільним
Не будь до них прихильним
Будь як птаха
I знайдеш по мапі свого брата
З яким будете проти них усіх
На тебе скажуть ти псих
Не думай про них
I ти не псих
Вони самі про тебе забувають
Навіть твого ім'я не називають
У певних колах спілкування
Не розраховуй на кохання
А вона може сказати що тебе не знає
Усе винні подруги з ким не буває
Кохання таке жорстоке
З ним стільки мороки
Воно саме не приходить
Тільки у гості заходить
Це ті симпатичні малі
Які у слід усміхаються тобі
Їм аби поржати
Нездатнi тебе любим назвати
Я зробив для себе висновок
Для того щоб зробити крок
Задумайся чи варте це цього
Хто з ким чи для кого
Кохання саме не прийде
Шукати треба i все вийде
Обдумай все гарно
Щоб твої зусилля не були марні
Зроби те що маєш
А бо ти просто час гаєш


Рецензии