Кошення

Мрiю про миле кошеня
Щоб обiймало мене як немовля
Щоб пригорулось до мене коли холод
I звело свiй блискучий погляд
Та поглянула у вiчi
I прошепотiла я буду кохати тебе вiчно
Взяла мене за ручку
I нiжно поцiлувала в щiчку 
Щоб було гарне та пухнасте
Розповiдало менi про щастя
Щоб було поруч коло мене
Як Мардж бiля Гомера
Щоб була нiжною та щирою
Була ти моєю милою
Щоб про мене не забувала 
А щоб про мою любов пам'ятала


Рецензии