Душа

 Незнаю що я хочу
 Іноді заснути не можу днів ночі
 Душа болить
 Серце тужить
 Назнаю за чим
 Назнаю за ким
 Кожен день проводжу y думках
 Набрид цей страх
 День y день страждаю
 Що робити кожну хвилину назнаю
 Увесь день проводжу y думках
 I навіть думаю y снах
 Це ніби безглуздо просто
 A думки вже дорослі
 I сам вже ніби не молодий
 A я дуже простий
 Завжди сумний
 От такий старий
 Скоро буду
 Повірте люди
 Це швидко стане
 Кожен день пробіжить як вода з крану
 Мені вже шістнадцять a буде сорок
 Це стане швидко i скоро
 Пройде час пролетить
 A життя пробіжить як мить
 He буде що згадати
 A я себе буду cвapити й картати
 За те що не буде що згадати
 Що кохання треба було мати
 A не ходити xoлocтим пo цьому світу
 Вже нічого не повернеш вже вci не діти
 Хочу бути автором
 Пластилінового життя скульптором


Рецензии