Don t... the first poem in English

Forget me , don't keep here,
Don't love me, but don't hate,
Don't recognize me, Dear,
Don't think that it was fate.

Forget me and forgive me,
Don't speak to me, don't call,
Don't lie, but don't believe me,
Don't let me cry and fall.

Forget me, I'll forget you,
Don't keep my hand in yours,
Don't whisper "Dear, I miss you",
Don't tell me, just break off.

Forget me, Dear, let me fly,
Don't hurt me and don't kill,
Don't make me sad, don't make me cry,
Don't keep me, let me feel...


Рецензии