Лист, що не прийшов

Недописаний лист від солдата
Матері старенькій, що чекає на вісточку, мов свята.
Але не встиг він ... написати.
Загинув! Від розірваної гранати.

А матір старенька сидить і незнає,
Що більше синочка вона не побачить.
На зустріч скору вона сподівається,
Але її вона не дочекається.

Та ось старенька тримає конверта,
Відкриває його і....завмерла.
"Ваш син загинув в бою тяжкому..."


Рецензии