Недописаний лист

Недописаний лист, обірвані рядки.
Слів більше немає, відсутні думки.
Це історія незакінчена,
Що обірвалась так спонтанно.
Емоції притихли, втомилась.
Все! Терпіння скінчилось.
Так, до сих пір кохаю,
Та це мою душу країть.


Рецензии