На украинском. Кардиология, вперёд!

     Кардіологія! Вперед!

У мене серце розболілось,
Високий тиск. Життя – не мед!
Одна надія залишилась:
Кардіологія, вперед!

Ой, як нам галузь ця потрібна!
Бо в Україні мруть серця...
Вже медицина дещо здібна,
Та хворих – майже без кінця!

Кардіологія не в змозі
Навалу цю перенести.
Багато хто почили в Бозі,
Нові на цвинтарі хрести...

А в мене жевріє надія,
Я ще пожити маю час.
Пишу навлежачки вірші я,
Бо це хвилює дуже нас!
               * * *


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.