Останнe листя...

Останнє листя,
покидає гілля.
Минула літня,
заквітчана пора,
як музична легка сповідь.
По-переду, снігом укриті
простори, довгії ночі,
короткії дні.
Зима - пора люта,
завиває голосами
вовчими, панують вітри,
гнуться дерева,
холодна заметіль.
Темне, синє небо,
здається ближче,
хмари дивляться
з безодні,
тягарем тяжких дум
завислі.


Рецензии