te bu y zden hala ben Allah ok ok gizlice

Nereye de;il сунься Oleg ;evrede dosya clear ... evet bir daha bu sefer hafif bir hikaye ge;mi;ten imzas; bahar. O zaman ben гуляла g;re Odessa ve ge;irdim zaten Емре kaptan ben ona zihinsel mutluluk желала ben ona bizim ikinci randevuyu verdim hediye tesbih arap jasper ve ;ocuk gemi ve kartvizit ;iirleri en iyi ve nas;l bir dilek mutluluk arap;a efendim ben geldi cami Odessa orada yak;n ya;ayan bu ;ocuklar ve ona bakt; sadece izledim bilmiyorum m;sl;man inan; yakla;t; t;rk ya da arap ve t;rklerin konu;tu h;zl; ta ben sallad;m ben de;il yakalamak, o ingilizce ben tanr; seviyorum, sen мусульманка ben hay;r, ben de;ilim, ben ;yle istiyorum dua etmek i;in t;m o s;yledi ben t;m 02 dili ve ona отнесу istemedi, kendisi ve ne istiyorsun sen iyi bir k;zs;n ama sen tam olarak.... Dedim ki: - s;yle ad;n; Yeni bir Tanr;.
o ;;yle dedi:
- evet anlad;m da tanr; bilmiyorum ne совру, ama ben Allah'a ;evirmek gerekir...
;;te bu y;zden hala ben Allah'; ;ok ;ok gizlice ve ;ok seviyorum.


Рецензии