Лист осенi в долонях

Летить на південь вслід птахам одежа літа,
Гуляє вже в його листках  осінній вітер.
Його тріпає, як мій чуб на білих скронях,
Кидає лист кремезний дуб в мої долоні.

Його пришпилю на вікні як пам'ять літа,
Чіткі прожилки то вік мій, теплом зігрітий.
Мої літа, мов листя, різні в порі осінній,
У снах змішались ранні й пізні як одне ціле.

Завжди  рахую чітко свій вік  життя і долі,
Тепло від літ  несе лист осені в долонях.   


Рецензии
Поняла почти всё...
Красивый осенний стих на мягком украинском воспринимается очень приятно.
Успехов вам.

Бастракова Арина   23.09.2012 10:02     Заявить о нарушении