Сборной России по Регби Лиг

To Russian Rugby League National Team
Сборной России по Регби Лиг

Hi Sergei
Привет Сергей

I am so happy that Russia have some success, this is because of many reasons,
not more so than the commitment to improving themselves as individuals, taking on new challenges and further developing their tough and demanding cultures.
Я очень рад успехам сборной России.
И тому есть несколько причин.
Например, готовность игроков совершенствоваться, как личности, принимать новые вызовы и продолжать своё дальнейшее развитие.

The back room staff who have worked hard with little money and few resources must take some of the credit. They have been very creative and hardworking, the Euro shield success is just as rewarding for Sergei and Edgard as it is for the players themselves.

Упорная, малозаметная работа всего персонала сборной, имеющего незначительные материальные и финансовые ресурсы, также должна быть отмечена. Они работали очень креативно и серьёзно.
Успех в Euro shield это также награда Эдгарду, Сергею и всем игрокам.

Russia was a life changing experience for me; I made some
great friends and loved my time at the training camps in Vereya, being away from all the western decadence and around such wonderful countryside helped make it an excellent environment for our preparations and player development.

Работа в России кое-что изменила в моей жизни.
У меня появились там отличные друзья.
Мне очень нравились тренировочные лагеря, которые я проводил в Верее.
То, что мы были так далеко от всего западного декаданса, и в таком прекрасном загородном месте, очень помогло нам готовиться и совершенствовать мастерство игроков.

Good luck for the future to Russia from a an old friend and coach
S G Wilkinson

Желаю дальнейших успехов сборной России от старого друга и тренера.
Стюарт Вилкинсон


Рецензии